Antena Căutare

Lidia Buble lansează hit-ul verii, "Cu ochii ăia verzi": "În piesă este vorba de o iubire neîmplinită! Îi mulțumesc managerului Răzvan pentru ajutor!"

Lidia Buble a lansat hit-ul verii, Cu ochii ăia verzi. Iubirea neîmplinită este subiectul principal în noua ei piesă.

Premieră la Neatza cu Răzvan și Dani! Invitată la emisiunea matinală, Lidia Buble a lansat o baladă romantică și sensibilă, „Cu ochii ăia verzi”, pentru cei timizi care s-au îndrăgostit inevitabil de cineva, dar care rămân totuși neobservați.

Deși iubirea este cel mai frumos sentiment, atunci când doi oameni se îndrăgostesc, nu știu dacă și cel pe care inima l-a ales, îi vede.

Compusă de către Alex Pelin și Vlad Lucan, versurile piesei sunt o declarație de iubire, una pe care poate mulți dintre noi nu au curaj să o împărtășească, dar în care se vor regăsi.

Deși clipul te pune față în față cu o Lidia Buble foarte sexy, artista joacă rolul femeii neobservate de cel de care este îndrăgostită, cea care știe când este supărat, care ar fi știut să aline orice durere și care ar fi avut grijă de „ochii ăia verzi” ce o urmăresc mereu.

Lidia Buble, în lenjerie intimă alături de un alt bărbat. Ce făceau cei doi | FOTO

Lidia Buble lansează hit-ul verii, "Cu ochii ăia verzi": "În piesă este vorba de o iubire neîmplinită! Îi mulțumesc managerului Răzvan pentru ajutor!"

Lidia Buble

Lidia Buble - carieră

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în același an a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards.

Au urmat single-uri ca „Inima nu știe“, „Le-am spus și fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Sînă) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

În octombrie 2017, artista a lansat „Cămașa”, apoi și-a surprins bublișorii cu hitul „Sub apă”. În 2018 a lansat „Tu”, urmat de „Asta sunt eu”, o piesă sinceră și prima colaborare dintre artistă și What’s UP.

Lidia Buble lansează hit-ul verii, "Cu ochii ăia verzi": "În piesă este vorba de o iubire neîmplinită! Îi mulțumesc managerului Răzvan pentru ajutor!"

Lidia Buble, irezistibilă! Artista și-a lăsat sânii la vedere pe Instagram! Uite fotografia care a încins imaginația bărbaților! | FOTO

A lansat apoi „Undeva la mijloc”, iar în octombrie, Lidia a colaborat cu Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiți artiști latino din lume, pentru „Margarita”. „Lacătul și femeia”, un single de succes lansat de către artistă, a cucerit topurile de specialitate și a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

La începutul lunii mai, artista a colaborat cu Jay Maly și Costi pentru „La Luna”, un single cu vibe-uri latino si versuri în spaniolă, pentru cei cu „sangre caliente”.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Recomandări pentru weekendul 18 - 19 iulie 2020. Ce evenimente nu trebuie să ratezi | Video... Spooky și Christa, Profesorii Trăsniți, fac cele mai interesante experimente, la Neatza cu Răzvan și Dani | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x