Antena Căutare

Litoralu-i plin, vremea-i cum nu se poate mai urâtă. Dani Oţil, despre românii care îşi fac concediul la mare în această perioadă: "Numai cei avuţi au plecat acum"

Deşi atmosfera este de vacanţă şi soare, vremea ne cam dă bătăi de cap în ultima perioadă. Dani, însă, recunoaşte că se bucură ca românii au învăţat să fie pozitivi chiar şi cu un cer plin de nori!

Deşi atmosfera este de vacanţă şi soare, vremea ne cam dă bătăi de cap în ultima perioadă. Dani, însă, recunoaşte că se bucură că românii au învăţat să fie pozitivi chiar şi cu un cer plin de nori!

"Am văzut că multă lume este deja la mare. Cei care au fost săptămâna trecută au gândit foarte romantic şi pozitiv: nu contează că e vremea urâtă, uite ce frumos ne ţinem noi de mână", a spus Dani despre românii de pe litoral din această perioadă.


Dani face sondaj, la Neatza: Cum își aleg fetele vacanța, dar și câte costume de baie își cumpără: "Femeile ştiu în... "Amintirile mă răscolesc..." Vedetele noastre, despre prima melodie învăţată în copilărie. Lora: "Bona m-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x