Antena Căutare

Tentaţii şi păcate în Săptămâna Mare! Liviu Teodorescu și-a scris ,,Lista de păcate”: ,,Să nu fii desfrânat, e mai greu...”

Invitat în platoul de la Neatza, Liviu Teodorescu a cântat melodia ,,Lista de păcate”, alături de Killa Fonic. După cum ne-a obișnuit, pentru videoclipul piesei, Liviu Teodorescu a apelat la bloggerita Alina Ceaușan, o prezență feminimă puternică și sexy, ce deține cel mai citit blog de fashion din România.

Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat, pentru videoclipurile sale, cu vloggeri și bloggeri renumiți. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sanziana Negru, o celebră vloggeriță din indrustria beauty. Pentru single-ul „Obsesie”, artistul a avut-o alături pe Cristina Ich, supranumită ,,sosia Angelina Jolie”, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce”, Liviu a filmat alături de Marisa Paloma.

Flavia, întoarsă pe toate părțile! A sărit peste ea, de mai multe ori! ,,Lasă capul în jos!”... Compact B cântă cu Leo Iorga și Aurel Tămaș ,,Transilvania”. Lecția de rock românesc s-a predat la Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x