Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Loredana de la Next Star, exercițiu incredibil de yoga în direct! „Ești foarte flexibilă”

Loredana, frumoasa jurată a emisiunii Next Star, a intrat în legătură directă cu matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani!

Am aflat că Loredana de la Next Star a visat că discută cu Răzvan Simion, care îi pune numeroase întrebări. Și uite că totul s-a adeverit aproape în totalitate!

Un moment cu adevărat special a fost când artista a făcut un exercițiu de yoga, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani! Am descoperit cum se face „Sărutul soarelui”, un set de mișcări perfecte pentru a începe ziua în forță.

Jurata emisiunii Next Star i-a impresionat pe toți cu tonusul său de invidiat. Pentru cei care nu știu, Loredana este o mare fană a sportului și a activităților fizice și asta se vede mai ales în condiția sa fizică de invidiat!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi momentul!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro