Antena Căutare

Loredana, răvășitoare cu decolteu amplu și pantaloni scurți din piele. Ținuta sexy aleasă de divă pentru o apariție live

Loredana a fost invitată specială la Neatza cu Răzvan și Dani în ediția de sărbatoare a emisiunii de pe 29 noiembrie. Diva muzicii pop a strălucit într-o ținută din piele.

Lori a cântat împreună cu Florin Ristei, colegul ei din juriul X Factor, o piesă pe care a lansat-o în 1996, Cine te crezi. Live, fără să fi repetat înainte, cei doi au demonstrat încă o dată că sunt artiști în adevăratul sens al cuvântului.

Deși apariția televizată a avut loc duminică dimineața, Loredana a atras toate privirile într-o ținută din piele, cu decolteu amplu. La topul îndrăzneț, artista a asortat pantaloni scurți din piele și cizme înalte.

Provocare muzicală pentru Loredana la ediția de sărbătoare Neatza cu Răzvan și Dani

Lori nu doar că a cântat alături de Florin Ristei, ci a și acceptat provocarea Neatza de a se juca de-a muzica. Alături de prezentatori, artista și-a pus la bătaie cunoștințele de versuri și a încercat să se gândească la cât mai multe melodii cu versuri sugerate de Dani.

Loredana și Răzvan s-au înfruntat cu Florin Ristei și Ramona Olaru, iar momentul i-a încântat pe spectatori.

Loredana, show în Bootcamp la X Factor

Săptămâna aceasta, grupa Loredanei la X Factor a rămas cu doar trei din cei zece concurenți! Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren au impresionat-o pe jurata X Factor și le-a oferit, împreună cu un scaun, șansa de a trece în etapa următoare.

Loredana, răvășitoare cu decolteu amplu și pantaloni scurți din piele. Ținuta sexy aleasă de divă pentru o apariție live

Loredana și Florin Ristei au cântat Cine te crezi la Neatza cu Răzvan și Dani

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică căută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani.

Săptămâna viitoare, Delia și Florin Ristei vor trăi și ei emoțiile Bootcamp-ului și vor fi nevoiți să facă alegeri dificile.

Decolteu amplu și cizme roșii de divă! Elena Gheorghe a venit cu un cadou special la „Neatza cu Răzvan și Dani”... Ana Baniciu și Raluka, ținutele care le pun silueta în valoare. Cum au apărut în direct, la tv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x