Antena Căutare

Magie pentru adulți, la Neatza cu Răzvan și Dani! Dani Oțil, asistentul Cristinei Strecopîtov, un mic picasso!

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Cristina Strecopitov, prima femeie magician din România, a realizat un număr inedit de magie.

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost ajutorul Cristinei astăzi, presărând numărului câteva din glumele tipice ale lui. Cei doi s-au completat perfect și au făcut un show de senzație.

Numărul Cristinei s-a bazat pe un desen, pe care Dani trebuia să-l coloeze cu niște carioci, cât aceasta era legata la ochi. La final, se pare că frumoasa magiciană a ghicit felul cum a colorat Dani.

Acesta este doar unul din numerele pe care Cristina Strecopâtov îl va face la show-ul din Bistrița alături de alți magicieni renumiți din România, precum Vlad Grigorescu, Magitot.

Ce idoli și ce piese ascultau vedetele în copilărie? Connect-R: „Idolul meu era Vexxatu Vexx”... Vrei o vacanță? Hai la Targul de Turism de la Romexpo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x