Antena Căutare

Măsuri fără precedent din cauza coronavirusului! Este jale la granițe

România ia măsuri fără precedent din cauza coronavirusului. 15 cazuri au fost confirmate în toată țara. Toate zborurile către și dinspre Italia sunt suspendate pe toate aeroporturile din șară timp de două săptămâni.

Comitetul pentru Situații Speciale de Urgență a decis azi-noapte ca de astăzi de la ora 12 să nu se mai zboare spre și dinspre Italia. Vizate sunt toate aeroporturile din România, iar măsura va fi în vigoare până la 23 martie.

Măsuri speciale se vor lua și pentru cei care vin cu escală în România. Cetățenii români care vor să intre în acest mod în țară vor sta 14 zile în carantină, iar cetățenilor străini care vor călători cu escală în România nu li se va permite îmbarcarea în avion.

Măsuri speciale au fost luate și pentru cei care vor călători pe cale terestră în țară, dinspre Italia. Cei care vor sosi la graniță vor sta pe raza județului respectiv în carantină pentru 14 zile sau în izolare la domiciliu.

Horoscopul zilei, 9 martie 2020. Atenționări pentru o zodie care trece prin niște schimbări interioare... Prognoza Meteo, 9 martie 2020 - Neatza cu Răzvan și Dani. Vreme ploioasă și instabilă în mai multe regiunii ale țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x