Antena Căutare

Alertă la spitalul MAI din București! Toți medici aflați în spital sunt suspecţi de infectare cu coronavirus! Jandarmii și polițiștii au înconjurat zona

Noi informații despre bărbatul de 60 de ani testat pozitiv pentru coronavirus și internat la spitalul MAI ”Dimitrie Gerota”. Toți medici aflați în spital sunt suspecţi de infectare cu coronavirus.

Toate cadrele medicale care au intrat în contact cu bărbatl de 60 de ani până la data de ieri sunt izolate la domicliu, iar toți medicii care se aflau în spital la momentul în care a fost depistat acest nou pacient cu coronavirus au rămas în incintă.

Spitalul este în aceste momente păzit de polițiști și jandarmi. Nu se intră și nu se iese pentru că se face în acest moment anchetă epidemiologică și urmează să se facă testări pentru COVID-19.

Vă reamintim că luni noaptea au fost confirmate încă două cazuri de coronavirus în România. Este vorba despre o femeie de de 73 de ani din Buzău venită din Rimini (Italia) și un bărbat de 60 de ani, pacient la Spitalul de Urgență Dimitrie Gerota (MAI), conform Grupului de comunicare strategică al Guvernului.

Coronavirus în România - LIVE TEXT. Peste 50 de români în carantină. Noi schimbări la metrou

Bărbatul a fost internat în data 5 martie cu ”o simptomatologie total diferită față de definiția de caz pentru pacienții infectați cu noul coronavirus”, potrivit sursei.

La câteva zile după internare, bărbatuil a dezvoltat o simptomatologie pulmonară foarte agresivă, iar testul pentru COVID – 19 a ieșit pozitiv, potrivit G4 Media.

Caz atipic de coronavirus în România! Un bărbat depistat pozitiv, deși are simptome complet diferite față de cele cunoscute

Lidia Buble, apariție de milioane la Neatza! "Mi-am pus cod la telefon de vreo lună de zile!"... Surpriză mare! Dani Oțil este pregătit să devină tată: "Am mai vrut și în 2008. Eram gata-gata, ce să mai? Făcusem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x