Antena Căutare

Cum va fi vremea înainte de Paște. Avertizarea meteorologilor: "Vor fi ploi în toată țara"

Începutul acesta de săptămână vine cu vești mai bune despre vreme! Vor fi ploi abundente pe tot teritoriul țării noastre, însă vestea bună este că vor fi amestecate cu soare.

Cum va fi vremea înainte de Paște. Astăzi vremea va fi urâtă, iar cerul va fi acoperit de nori. Care sunt zonele în care românii nu trebuie să plece de acasă fără umbrelă

Meteorologii anunță ploi pe o arie largă a teritoriului, dar sunt amestecate cu soare. Cer acoperit în zona sudică și estică.

Începutul acesta de săptămână vine cu vești mai bune despre vreme! Vor fi ploi abundente pe tot teritoriul țării noastre, însă vestea bună este că vor fi amestecate cu soare.
Cei mai fericiți dintre noi sunt românii din vestul țării, iar cei care au parte de cer acoperit sunt cei din zonele sudice și estice.

În centrul țării va fi cer variabil, nori aducători de ploi scurte, dar soarele va fi nelipsit.
Deși temperaturile au mai crescut, instabilitatea atmosferică încă persistă.
În Maramureș, românii se pot bucura la maximum. Această zonă va avea parte de mult soare și de temperaturi ridicate. Astăzi, maramureșenii vor avea 18 grade în Baia Mare, iar la Satul Mare vor fi 20 de grade.

În Crișana cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât în Maramureș. Maximele vor fi cuprinse între 20 de grade și 21, la Oradea, respectiv Arad.
Nici în Banat lucrurile nu vor sta mai rău, soarele îi va încălzi pe bănățeni cu temperaturi de până la 19 grade.
Cei mai norocoși sunt însă oltenii, care vor avea parte d etemperaturi ridicate în mai toate orașele, cu excepția câtorva norișori care vor acoperi cerul pe alocuri.

Prestație fantastică a fetelor la Fed Cup! Simona Halep a jucat două meciuri într-o zi! Cine s-a calificat în finala Fed... Echipa de la "Netza cu Răzvan și Dani" se pregătește să plece la mare! Dani Oțil: "Trebuie să merg cu o z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x