Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Atenție, români! Minivacanța de Paște se apropie! Ce oferte incredibile poți găsi în această perioadă

 

Vacanța de primăvară se apropie cu pași repezi și toată lumea a început deja să își facă planuri pentru această perioadă! Pentru cei care doresc o experiență cu adevărat inedită, city break-urile sunt varianta perfectă de distracție!

Claudia Tocilă, marketing manager, a prezentat pentru cei de la „Neatza cu Răzvan și Dani” cele mai bune oferte de city break-uri pentru această primăvară!

Nu este ușor să pleci în vacanță cu harta sau GPS-ul pornit, făcând pe ghidul turistic, așa că matinalii recomandă să mergi la o agenție de turism și să profiți inclusiv de ofertele acestei perioade!

Ce trebuie să afli? Urmărește totul în clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI