Antena Căutare

Miturile despre consumul de apă, demontate! Câți litri trebuie să bei, de fapt, potrivit unui medic nutriționist! „Nu e nicio dramă”

Medicul Șerban Damian, specialist în nutriție sportivă, a demontat câteva mituri despre consumul de apă, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Miturile despre consumul de apă, demontate! Câți litri trebuie să bei, de fapt, potrivit unui medic nutriționist! „Nu e nicio dramă”
Ilustrație.

Potrivit medicului, trebuie să consumăm, în medie, doi litri de apă pe zi, dar provenind din diverse lichide, precum cafea, supă, chiar și sucuri, deși acestea nu sunt neaparat recomandate. Pot fi luate în calcul și fructele, mai ales pepenele, ce conține multă apă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit specialistului, „nu e o dramă” nici consumul de apă în timpul mesei. Mai multe detalii sunt disponibile înm clipul de mai jos din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

O fetiță de „trei anișori” l-a făcut pe Dani Oțil să leșine de drag, la propriu, în direct! Cum l-a cucerit. „Gabriela, ... Cum putem obține ceea ce dorim, cu ajutorul numerologiei! Explicația, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Răzvan Simion a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x