Antena Căutare

Motivul pentru care Ramona Olaru a lipsit de la Neatza cu Răzvan și Dani. „Nu știu ce făceam fără perfuzie”

Ramona Olaru nu a fost prezentă în ediția de pe 30 iunie de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vecina a revenit pe 1 iulie și a povestit că a avut probleme de sănătate din cauza cărora a ajuns la spital.

Colaj cu Rmaona Olaru la Super Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Ramona Olaru a avut probeleme de sănătate și a ajuns la spital | Antena 1

Ramona Olaru s-a confruntat cu probleme de sănătate pe 30 iunie și a avut nevoie să ajungă la spital, unde a fost pusă pe perfuzii. Din fericire, „vecina” de la Super Neatza cu Răzvan și Dani a revenit pe 1 iulie pe platourile de filmare, cu o stare de sănătate ameliorată.

Rmaona Olaru a povestit că joi dimineața s-a trezit cu o stare de rău și că a ajuns la spital, iar după perfuzii s-a simțit mai bine.

„Băi, deci nu știu. M-am trezit și eram așa, nu știu cum, nici nu știam ce să fac cu viața mea. Deci nu știu ce făceam fără perfuzie. Daca nu aveam perfuzia... Ea m-a pus pe picioare și m-a făcut bine. Mi-am revenit imediat după perfuzie”, a spus Ramona Olaru, la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Anterior, vecina de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat pe Instagram imagini cu ea și iubitul său, Cătălin Cazacu, de la spital. Sportivul i-a fost alături iubitei sale în momentele dificile, iar după ce frumoasa Ramona a început să se simtă mai bine cei doi au făcut haz de necaz.

Citește și: Cum arată Ramona Olaru fără filtre și strop de machiaj la primele ore ale dimineții. Cum s-a fotografiat asisenta TV

Ramona Olaru a ajuns la spital, după ce s-a simțit rău

Ramona Olaru l-a filmat pe Cătlin Cazacu în timp ce stătea lângă ea la spital:

„Așa de tare nu m-am mai distrat de când mi-a ars apartamentul”, a spus Cătălin Cazacu, vizibil îngrijorat de starea iubitei sale.

„Numai probleme ți se întâmplă. Dar suntem bine acum”, a răspuns Ramona Olaru.

Ulterior, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au filmat în mașină, după ce au plecat de la spital:

„Nu el era bolnav la spital, eu eram, dar suntem ok”, a mai spus Ramona Olaru, în mașină.

Vecina a revenit la serviciu pe 1 iulie și a prezentat, ca de obicei, rubrica meteo. Ramona Olaru a venit cu vești proaste despre starea vremii, după ce meteorologii au emis cod roșu de caniculă.

Ramona Olaru, relație fericită cu Cătălin Cazacu

După ce și-au asumat relația, în spațiul public au început să apară zvonuri de despărțire. Recent, o afirmație a lui Cătălin Cazacu a demontat orice speculație făcută până acum de curioși: „Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim.Sper să fie anul acesta.", a declarat Cătălin Cazacu, pentru click.ro.

Citește și: Ramona Olaru și-a făcut o schimbare majoră de look. Cum arată asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani acum

Într-un interviu recent pentru XNS, Ramona a fost întrebată dacă va mai putea să iubească un alt bărbat la aceeași intensitate cum a făcut-o până acum. Tânăra asistentă TV a dat un răspuns ferm și concret.

„Bineînțeles, eu sunt deschisă în continuare la căsătorie, la copii și la aceeași dragoste intensă. (...) Mă gândesc că deja am ajuns la o vârstă destul de înaintată (32 de ani), cred eu. Am 32 de ani, cred că ar fi momentul să fac un copil. Dacă s-ar putea cât mai curând, sunt foarte pregătită pentru acest lucru.", a mai dezvăluit Ramona Olaru despre visul ei de a deveni mamă, potrivit sursei citate mai sus.

Tempura de pui. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 30 iunie 2022... Tort Cherry Dance. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 1 iulie 2022. Rețeta lui Vlăduț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x