Antena Căutare

Motivul pentru care Ramona Olaru a lipsit de la Neatza cu Răzvan și Dani. „Nu știu ce făceam fără perfuzie”

Ramona Olaru nu a fost prezentă în ediția de pe 30 iunie de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vecina a revenit pe 1 iulie și a povestit că a avut probleme de sănătate din cauza cărora a ajuns la spital.

Colaj cu Rmaona Olaru la Super Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Ramona Olaru a avut probeleme de sănătate și a ajuns la spital | Antena 1

Ramona Olaru s-a confruntat cu probleme de sănătate pe 30 iunie și a avut nevoie să ajungă la spital, unde a fost pusă pe perfuzii. Din fericire, „vecina” de la Super Neatza cu Răzvan și Dani a revenit pe 1 iulie pe platourile de filmare, cu o stare de sănătate ameliorată.

Rmaona Olaru a povestit că joi dimineața s-a trezit cu o stare de rău și că a ajuns la spital, iar după perfuzii s-a simțit mai bine.

„Băi, deci nu știu. M-am trezit și eram așa, nu știu cum, nici nu știam ce să fac cu viața mea. Deci nu știu ce făceam fără perfuzie. Daca nu aveam perfuzia... Ea m-a pus pe picioare și m-a făcut bine. Mi-am revenit imediat după perfuzie”, a spus Ramona Olaru, la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Anterior, vecina de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat pe Instagram imagini cu ea și iubitul său, Cătălin Cazacu, de la spital. Sportivul i-a fost alături iubitei sale în momentele dificile, iar după ce frumoasa Ramona a început să se simtă mai bine cei doi au făcut haz de necaz.

Citește și: Cum arată Ramona Olaru fără filtre și strop de machiaj la primele ore ale dimineții. Cum s-a fotografiat asisenta TV

Ramona Olaru a ajuns la spital, după ce s-a simțit rău

Ramona Olaru l-a filmat pe Cătlin Cazacu în timp ce stătea lângă ea la spital:

„Așa de tare nu m-am mai distrat de când mi-a ars apartamentul”, a spus Cătălin Cazacu, vizibil îngrijorat de starea iubitei sale.

„Numai probleme ți se întâmplă. Dar suntem bine acum”, a răspuns Ramona Olaru.

Ulterior, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au filmat în mașină, după ce au plecat de la spital:

„Nu el era bolnav la spital, eu eram, dar suntem ok”, a mai spus Ramona Olaru, în mașină.

Vecina a revenit la serviciu pe 1 iulie și a prezentat, ca de obicei, rubrica meteo. Ramona Olaru a venit cu vești proaste despre starea vremii, după ce meteorologii au emis cod roșu de caniculă.

Ramona Olaru, relație fericită cu Cătălin Cazacu

După ce și-au asumat relația, în spațiul public au început să apară zvonuri de despărțire. Recent, o afirmație a lui Cătălin Cazacu a demontat orice speculație făcută până acum de curioși: „Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim.Sper să fie anul acesta.", a declarat Cătălin Cazacu, pentru click.ro.

Citește și: Ramona Olaru și-a făcut o schimbare majoră de look. Cum arată asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani acum

Într-un interviu recent pentru XNS, Ramona a fost întrebată dacă va mai putea să iubească un alt bărbat la aceeași intensitate cum a făcut-o până acum. Tânăra asistentă TV a dat un răspuns ferm și concret.

„Bineînțeles, eu sunt deschisă în continuare la căsătorie, la copii și la aceeași dragoste intensă. (...) Mă gândesc că deja am ajuns la o vârstă destul de înaintată (32 de ani), cred eu. Am 32 de ani, cred că ar fi momentul să fac un copil. Dacă s-ar putea cât mai curând, sunt foarte pregătită pentru acest lucru.", a mai dezvăluit Ramona Olaru despre visul ei de a deveni mamă, potrivit sursei citate mai sus.

Tempura de pui. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 30 iunie 2022... Tort Cherry Dance. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 1 iulie 2022. Rețeta lui Vlăduț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x