Antena Căutare

Un videoclip ca o poveste! O moldoveancă ne arată frumusețile din România! Adriana Rusu, clip spectaculos pentru piesa „Du-mă”

Neatza cu Răzvan și Dani. Adriana Rusu este din Republica Moldova, dar spune că se simte ca acasă în...Maramureș! Artista a lansat videoclipul piesei „Du-mă”, un omagiu adus peisajelor inedite din România.

Neatza cu Răzvan și Dani. Adriana Rusu este din Republica Moldova, dar spune că se simte ca acasă în...Maramureș! Artista a lansat videoclipul piesei „Du-mă”, un omagiu adus peisajelor inedite din România.

„Du-mă” are un videoclip de poveste! Filmat la Lacul Iezer, Pădurea Iza Izvor și Cascada din Munții Rodnei, materialul de trei minute este absolut spectaculos și va fi inclus într-un proiect de promovare a zonei.

Născută și crescută în Republica Moldova, Adriana Rusu a îmbrățișat cultura și tradițiile românești odată ce s-a mutat în Iași și apoi în București. Artista a debutat în anul 2007, cu piesa „Noi Doi”, lansată în colaborare cu Tataee de la B.U.G. Mafia.

Tot ce trebuie să ştii despre diabet. Ce este? De ce apare? Care sunt primele simptome?... „Îngerul muzicii” a cântat la București! Sarah Brightman, cea mai vândută soprană din lume, a adus lacrimi în ochii fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x