Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Alina Eremia, nevoită să-și mențină echilibrul pe bârnă, în videoclipul piesei Printre cuvinte. „A fost o provocare pentru mine!”

Alina Eremia lansează videoclipul piesei Printre cuvinte, o melodie extrem de personală, inspirată chiar din viața ei. Noul single subliniază importanța comunicării într-o relație de iubire.

Videoclipul a venit cu o serie de provăcări pentru artistă, care a trebuit să își mențină echilibrul pe o bârnă de gimnastică, de zece centimetri înălțime.

„Practic a fost o provocare pentru mine pentru că mi-am alocat așa, puțin timp înainte să mă obișnuiesc cu bârna, dar nu, e foarte complicat. Aluneci foarte ușor, poți să cazi ușor” , a explicat Alina Eremia.

Piesa este compusă de către Alina Eremia împreună cu Marcel Botezan și Sebastian Barac. iar textul este scris de către Alina și Shift.

Neatza cu Răzvan și Dani. Melisa cântă piesa „Little bit of”... Ai mai văzut Trabant pe străzi? Ea este singura șoferiță care conduce doar această marcă de mașină. „O am de la fostul m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x