Antena Căutare

Anca Bucur, apariție spectaculoasă la doar câteva luni de la naștere! Sportiva se pregătește pentru încă o victorie

Abia a născut, dar Anca Bucur nu se oprește! Deținătoarea a cinci tilturi Miss Fitness Univers se pregătește să-și mai adauge un titlu în palmares.

Abia a născut, dar Anca Bucur nu se oprește! Deținătoarea a cinci titluri Miss Fitness Univers se pregătește să-și mai adauge un titlu în palmares.

„Este o provocare și mă bucur că am reușit să o duc până la bun sfârșit, pot spune. În momentul de față, mă simt pregătită pentru această competiție. un campion rămâne întotdeauna un campion. Mi-a fost dor de scenă, de antrenamente, de energia pe care o am în timpul pregătirii. Venirea lui Rareș pe lume a făcut lucrurile mult mai frumoase, puțin mai complicate, dar nu imposibile”, a spus Anca Bucur.

Anca Bucur a născut acum nouă luni, dar este într-o formă de zile mari.

„Am ajuns la situația de față prin multă muncă, prin echilibru și, trebuie să spun asta, rezultatul pe care îl am azi se datorează și faptului că am avut grijă de mine atât în timpul sarcinii, cât și înainte. De aceea, revenirea mea a fost mult mai ușoară”, a adăugat aceasta.

Întregul interviu, în materialul video de mai sus.

Cum să ne pregătim bagajul pentru vacanță. Cum ne împachetăm hainele eficient și fără cute... Stil de Succes by Ellida Toma . Marian Istrate, sfaturi pentru alegerea unui costum masculin de ceremonie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x