Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Oprișan a băut bariu, în anii '90. „Am consumat 30 de doze cu biscuiți. Noaptea luminam ca licuricii!”

După Revoluția din 1989, poporul român a primit ajutoare din celelalte state europene. Cătălin Oprișan a ajuns să bea bariu venit de la olandezi. A consumat cele 30 de doze cu biscuiți.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Oprișan a băut bariu, în anii '90. „Am consumat 30 de doze cu biscuiți. Noaptea luminam ca licuricii!” Galerie
Cătălin Oprișan

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, a povestit cum în iunie anul 1990 a consumat 30 de doze da bariu cu biscuiți.

„Erau ca niște cutioare, doze, 330. Aveau un gust ceva între aracet și smântână, adică erau ok. Le-am băgat la rece, nu mai curgeau. Le-al lăsat la încălzit și le-am pus în cănițe. Beam din căniță.” , a expliciat Cătalin Oprișan, redactorul a1.ro.

„La un moment dat nu mai intrau, după vreo săptămână și am început să mănânc cu biscuiți. Mergeau foarte bine. La trei zile beam un kilogram.” , a adăugat acesta.

Neatza cu Răzvan și Dani. Rona Hartner s-a vindecat de cancerul la colon după șase luni de chimioterapie. „Am zis că e u... Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Campanie agricolă! Cum să strângi recolta de pe câmp. „Dă-i românului sculă stră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x