Antena Căutare

Ce are Cătălin Oprișan mereu în portofel?! Premieră absolută la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Nu credeți? Aduceți-mi geanta!”

Premieră absolută la „Neatza cu Răzvan și Dani”: Cătălin Oprișan, redactor-șef a1.ro, ne-a arătat ce ține mereu în portofel: „Nu înțeleg de ce râdeți!”

Premieră absolută la „Neatza cu Răzvan și Dani”: Cătălin Oprișan, redactor-șef a1.ro, ne-a arătat ce ține mereu în portofel: „Nu înțeleg de ce râdeți!”

O discuție nevinovată despre colecționarii de nasturi a adus la lumină un detaliu inedit despre simpaticul redactor-șef de la a1.ro, Cătălin Oprișan. Vă vine să credeți sau nu, nu pleacă niciodată de acasă fără „trusa de prim-ajutor” în croitorie: ac, ață, nasturi!

„Eu am nasturi la mine, în portofel. Dacă ți se rupe unul de la cămașă? La birou, cos tot timpul! Mai vine o colegă și îmi spune „Oprișene, mi s-a rupt tivul!, imediat o ajut! Nu înțeleg de ce nu credeți. ”, a mărturisit Cătălin Oprișan.

Așa arată o trusă de prim-ajutor pentru urgențele în croitorie! Imagini senzaționale, în materialul video de mai sus!

Marian Drăgulescu se pregăteşte pentru cea de-a cincea ediţie a Jocurilor Olimpice din cariera lui! „La 38 de ani, trebu... O intersecție din București, blocată de ambiția unei doamne grăbite! Femeia la volan versus tramvaiul. Cine a cedat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x