Antena Căutare

Ce pot face turiștii la herghelia din Mangalia, paradisul cailor din rasa pur sânge arab

Iată ce pot face turiștii la herghelia din Mangalia. Cei intresați pot efectua plimbări de agrement pe malul mării, fie călare, fie cu trăsura.

Iată ce pot face turiștii la herghelia din Mangalia. Cei intresați pot efectua plimbări de agrement pe malul mării, fie călare, fie cu trăsura.

Un prim lucru de care turiștii trebuie să țină cont este faptul că parfumul îi agită pe armăsari și este recomandat, în cazul unei vizite la herghelie să renunțăm la parfumurile puternice.

Cei mai mulți turiști vin în sezonul estival, dar și în timpul anului, atunci când este săptămâna altfel la școală, unde copii își petrec o zi întreagă la herghelie.

Programul de vizite este de la 8:00 dimineața pâmă la 16:00.

Vizitatori pot vedea atât armăsarii dar și iepele și mânjii acestora. De asemenea, Herghelia din Mangalia se crește pur sângele arab, cea mai veche rasă de cai. această rasă a contribuit la formarea tuturor celorlalte rase.

Herghelie Mangalia, este o herghelie de stat administrată de Romsilva, care există de 91 de ani.

Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani! Exerciții izometrice pentru coapse și fesieri... Mihaela Surin, director executiv Mera Hotels: Obiectivul nostru este să le oferim turiștilor o vacanță cu servicii de ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x