Antena Căutare

Nimeni nu nimerește răspunsul corect: Câți oameni sunt în imaginea din metrou?

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la www.a1.ro, ne-a amuzat enorm la Neatza cu Răzvan și Dani, după ce a prezentat cea mai tare provocare a momentului! Tu dai răspunsul corect?

Matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani sunt mai mereu puși pe șotii, iar Cătălin Oprișan ne distrează și mai mult atunci când ne arată clipuri video de senzație, „ascunse” pe internet!

De data aceasta, el ne-a prezentat o filmare făcută la un metrou din Rusia în care se vede cum trei bărbați stau liniștiți.

Și când ajung la stația unde doresc să coboare, cei doi se ridică de pe scaune și...surpriză! În spatele lor (sau sub, e mai greu să-ți dai seama) se mai aflau două persoane!

Acesta este motivul pentru care nimeni nu nimerește corect răspunsul la întrebarea „câte persoane se află la metrou”.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi cum au fost păcăliți numeroși oameni din întreaga lume cu cea mai tare provocare a momentului!

N-ai văzut nimic până acum! Cel mai tare costum de Halloween e făcut dintr-un carton! Ce are înăuntru | VIDEO... Veste uriașă pentru bucureșteni! Care sunt piețele unde poți plăti cu cardul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x