Antena Căutare

Neatza cu Răzvan şi Dani. Cum să faci faţă stresului la locul de muncă

Stresul constant de la locul de muncă poate duce la epuizare fizică, psihică şi emoţională pe care cei mai mulţi dintre noi nu ştim să le gestionăm!

Psihiatrul Gabi Diaconu spune că atunci când încetăm să mai lucrăm, anxietatea, starea de neputință și grijile, în loc să treacă, se agravează mult mai mult.

Populația care este înrolată în muncă este prinsă într-un malaxor în care, mai nou, calitatea a făcut loc cantității. Oamenii sunt mai puțin intereseați să facă lucru de calitatea, ci doresc să rezolve cât mai multe astfel încât să le crească banii.

Cei mai expuși acesti risc sunt cei din generația Y, adică ce care au într 25 și 35 de ani . Sunt persoane active care trăiesc într-un oraș mare și aglomerat, iar nevoia banilor pentru ei este din ce în ce mai ridicată.

Este recomandat ca oamenii să se relaxeze în timpul liber și să-și aleagă locuri de muncă după propriile puteri.

Prognoza Meteo, 4 februarie 2020 - Neatza cu Răzvan și Dani. A patra zi de februarie vine cu vreme destul de capricioasă... Ce trebuie să ştii despre varicelă - una dintre cele mai frecvente boli ale copilăriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x