Antena Căutare

Leneșul suprem a inventat sistemul perfect de pus sare în mâncare! E un adevărat parc de distracții

Un bărbat, fie foarte leneș, fie foarte plictisit, a inventat cu ce a găsit prin casă un sistem perfect de pus sare în mâncare! Totul arată ca un adevărat parc de distracții!

Cătălin Oprișan, simpaticul matinal de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a descoperit pe internet invenția suprinzătoare a unui tânăr gurmand, dar poate un pic cam leneș.

Sătul să tot meargă la bucătărie după sare, atunci când e cazul, omul și-a răpit ore prețioase din viață pentru a construi un sistem capabil să facă asta în locul său.

Ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că instalația pare un adevărat parc de distracții, cu bile și obstacole și tot felul de trucuri, menite să te distreze în timp ce vine sarea pentru mâncare!

Urmărește materialul de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi ce invenție a făcut tânărul ca să-i vină sarea „la nas”!

Împăratul versurilor comandă la fast food! Tânărul i-a lăsat mască pe angajați cu piesa improvizată... Femeile s-ar ruga să fie arestate! Show fierbinte făcut de un polițist, chiar pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x