Antena Căutare

Dani Oțil, la un pas să despartă un cuplu: „Uite cum se ajunge la divorț și eu nu voiam decât să fac o faptă bună!”

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil a avut parte de o întâmplare amuzantă, într-un restaurant din București. Un bărbat și-a uitat telefonul pe masă, sub meniu, iar prezentatorul a luat mobilul și a sunat ultima persoană apelată, aceasta fiind iubită bărbatului. 

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil a avut parte de o întâmplare amuzantă, într-un restaurant din București. Un bărbat și-a uitat telefonul pe masă, sub meniu, iar prezentatorul a luat mobilul și a sunat ultima persoană apelată, aceasta fiind iubita bărbatului.

Vorbind despre bunsimt.ro, site-ul lansat de Dani Oțil pe care oamenii care găsesc obiecte pierdute le pot posta pentru a fi recuperate de proprietari, simpaticul prezentator și-a adus aminte cum un telefon rătăcit într-un restaurant a dus un cuplu aproape de despărțire.

CITEȘTE ȘI: Dani Oțil are un nou proiect de suflet: Pe bunsimț.ro te poți înscrie cu obiectul pe care l-ai găsit și nu e al tău

„Băieții care se ridicaseră și-au lăsat sub meniu un telefon mobil. Am sunat la ultimul om apelat: iubita lui. I-am spus că sunt Dani de la Neatza și că domnul cu care tocmai vorbise și-a uitat telefonul în restaurant. Ea a zis așa: 'Ăsta face ce face, numai ca să mai stea la bere! Auzi, dacă vine și beat și fără telefon, să nu mai vină acasă deloc'. Uite cum se ajunge la divorț...eu n-am vrut decât să fac o faptă bună”, a povestit Dani Oțil.

Dani Oțil are un nou proiect de suflet: Pe bunsimț.ro te poți înscrie cu obiectul pe care l-ai găsit și nu e al tău... Pregătește-ți corpul pentru vară! Carbohidrații pe care ii poți mânca oricând, chiar și atunci când vrei să slăbești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x