Live acumFilm: Cum să fii amantu' la femei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Dani Oțil și filmele pentru adulți. Ce s-a întâmplat când a aflat adevărul despre ce vedea la TV: „Așa de obligat m-am simțit față de acel om...”

Moment de sinceritate, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Dani Oțil și-a amintit una dintre cele frumoase perioade al vieții sale!

Moment de sinceritate, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Dani Oțil și-a amintit una dintre cele frumoase perioade al vieții sale!

Era tânăr, singur într-o garsonieră și fără prea multe posibilități financiare: „N-avem nici perie la...”, însă Dani Oțil avea cablu! Cu toate că își cumpărase cel mai ieftin pachet, simpaticul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a descoperit că avea TOATE poesturile TV, chiar și pe cele...pentru adulți.

„Fiind mai chibzuit pe vremea aia, deși mi-am făcut abonamentul cel mai ieftin, m-am mirat că aveam și posturile cu filme, alea pentru adulți, toata canalele!”, a povestit Dani Oțil.

După un an, tragedie! Unele dintre posturile cele mai urmărite de Dani Oțil dispăruseră! Matinalul a pusmâna pe telefon, ca să sesizeze situația. Așa a aflat adevărul! Ce se întâmplae, de fapt, cu abonamentul lui la cablu:

„Așa de obligat m-am simțit față de acel om...”, a recunoscut Dani Oțil.

Ce se întâmplase, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro