Antena Căutare

Dani Oțil, probleme în dormitor cu iubita: "Eu muream de cald, ea de frig. Am crezut că sunt în pat cu o sarma!"

Dani Oțil a avut parte de probleme în dormitor din cauza temperaturii din cameră. Acesta povestește că abia ce venise acasă de la un Escape Room, acea cameră în care intri cu prietenii și încerci să ieși în timp record, și se simțea doborât de fierbințeală.

"Am mers la un Escape Room, ce face orice român joia. Nu ca să petrecem niște timp împreună, ci să ne dăm seama cât de proști sunt prietenii noștri, că de asta mergem la Escape Room. Noi zicem de ei că sunt proști că nu am ieșit la timp, ei zic despre noi că am cerut prea multe hinturi și uite așa te desparți de prieteni de familie", spune Dani.

"Și am venit, vă dau cuvântul meu de onoare m-am uitat 10 minute la CFR Cluj, în pantaloni scurți. Muream de cald. Ea zice: >Ia-mă puțin în brațe că mi-e frig.< Vă jur, am crezut că sunt în pat cu o sarma! Se împăturise toată."

Zice din nou "Ia-mă în brațe că mi-e frig, nu pot să dorm!", spune Gabriela Prisăcariu.

"Păi uite care e treaba, avem două opțiuni. Una: te iau în brațe și mor EU de cald sau doi, regula casei: fiecare pe cont propriu!", spune Dani Oțil stârnind râsete în platou.

Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star, pregătește lansarea unui nou proiect muzical: "Vor fi două variante. Î... Noi reguli de construcție pentru clădiri: baia va trebui să devină cea mai călduroasă încăpere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x