Antena Căutare

Dani Oțil și Răzvan Simion, primii concurenți în „Asia Express 3”? „Mergem, Răzvane, să mâncăm nimic, să dormim pe jos...”

Dani Oțil și Răzvan Simion, matinalii de la "Neatza cu Răzvan și Dani", au mărturistit, în direct, că vor să participe la „Asia Express”.

Dani Oțil și Răzvan Simion, matinalii de la "Neatza cu Răzvan și Dani", au mărturistit, în direct, că vor să participe la „Asia Express”.

Prezentatorii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” sunt fani ai reality-show-ului „Asia Express”. Din simpli privitori, cei doi și-au imaginat cum ar fi să fie concurenți.

„Mergem, Răzvane, să mâncăm nimic! Să dormim pe jos...”, a spus Dani Oțil.

Răzvan Simion nu pare prea încântat de idee. „Să trăiesc și eu două luni cum trăiești tu în fiecare weekend? Nu, mersi!”

„Pot să mânânc orice, n-am nevoie de mâncare, pot să beau de oriunde”, a adăugat Dani Oțil. Cu toate astea, prezentatorul recunoaște că este ceva ce nu ar putea face vreodată.

Ce îl împiedică pe Dani Oțil să participe la „Asia Express”, în materialul video de mai sus.

„Dacă tu poți să vezi prin chestia asta, eu mănânc jumătate de lămâie goală!” Andru Teodorescu, demonstrație de senzație... Ultimele pachete pentru vacanța de Paște! Cât trebuie să scoatem din buzunar pentru minivacanța de sărbători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x