Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, trezit din somn de un vecin: Mă pregăteam să arunc cu ouă!

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit, în direct, cum a fost trezit din somn de un vecin.

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit, în direct, cum a fost trezit din somn de un vecin. În stilul lui caracteristic, plin de umor și completat perfect de colegul Răzvan Simion, Dani a relatat cum arată o seară în casa sa din Corbeanca atunci când vecinii fac zgomot.

Și nu vă gândiți că nu s-a dus să investigheze ce se aude. A realizat că cineva dădea cu soluție împotriva țânțarilor. Ar fi vrut să arunce cu ouă, dar de unde ouă?

Una peste alta, concluzia a fost clară: Bă, ce bine le merge unora, câți bani au să-și cumpere singuri aparat și soluție împotriva țânțarilor...

S-a glumit, desigur cu ultima parte, însă povestea e 100% reală! Dănuțe, dănuțe, totuși, vorba lui Mistrețu' din cască, erai ai tăi pantalonii? Ce, nu înțelegeți ce scriem aici? Aruncați un ochi pe video pentru lămuriri!

Vrei să începi să faci sport? Ia-ți o ganteră de două kilograme și urmează instrucțiunile: Fitness cu Diana Stejereanu... România, sufocată de caniculă. Cum ne ferim de arșiță și insolație. Sfaturile medicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x