Antena Căutare

EURO 2020 se apropie! Imagini de la stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf! Cum arată | VIDEO

Floriana Iacob, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezinta stadiul lucrărilor stadioanelor pentru Euro 2020: Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești!

Au mai rămas doar trei stadioane în cursa pentru EURO 2020 și lucrările de construcție sunt în plină desfășurare. Lider din punct de vedere al etapei de construcție în care se află este arena din Ghencea, care are mai șanse să fie gata la începutul turneului de anul viitor!

Aproximativ 65% din lucrare este finalizată și stadionul are o capacitate de mai bine de 31.00 de locuri. Costul inițial de 60 de milioane de euro a ajuns acum la 95 de milioane de euro. Un motiv invocat de constructor pentru creșterea prețului este creșterea inflației.

Terenul, vestiarele, nocturna, sonorizarea și căile de acces vor fi gata până în februarie anul viitor.

PREGĂTIRI PENTRU EURO 2020

Se muncește și pe stadionul Arcul de Triumf, ce va avea o capacitate de peste 8.000 de locuri. Construcția este în prezent la 50% din lucrare și prețul final al acestei lucrări de este de 26 de milioane de euro.

În Giulești, stadionul va avea 14.000 de locuri și se va ridica în luna mai 2020, costul actual fiind de 40 de milioane de euro.

EURO 2020 reunește 24 de echipe și se va desfășura între 12 iunie și 12 iulie, în 12 orașe europene, printre care și Bucureștiul.

Atenție, femei! Ce culori de păr se poartă în 2020! Două dintre ele sunt doar pentru curajoase... Lovitură dură pentru români! Prețul chiriilor din București a explodat! Ce se întâmplă în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x