Antena Căutare

Filmul românesc, în top! „Monștri.” - cum arată ultimele 24 de ore ale unei relații. Pelicula va avea premiera la Berlin: „E un film de dragoste ce n-o să lase pe nimeni pe dinafară!”

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, ne-a adus cele mai proaspete vești din lumea cinematografică. Nu a venit singură, ci cu regizorul Marius Olteanu, al cărui film „Monștri.” va avea premiera la Berlin. 

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, ne-a adus cele mai proaspete vești din lumea cinematografică. Nu a venit singură, ci cu regizorul Marius Olteanu, al cărui film „Monștri.” va avea premiera la Berlin.

„Filmul prezintă ceea ce ar putea fi ultimele 24 de ore din viața unui cuplu. E o poveste văzută din 3 unghiuri - din punctul ei de vedere, din punctul lui de vedere și din punctul amândurora”, a explicat regizorul Marius Olteanu.

Vestea că pelicula sa a fost selectată pentru a fi proiectată la Berlin a fost neașteptată, dar mult dorită: „Te bucuri foarte tare când faci un efort timp de vreo 2 ani, poate chiar mai mult, și, după aceea, există o validare din exterior. Este o certificare a faptului că filmul ăsta înseamnă ceva.”

Cu toate că a fost selectat în cadrul unui dintre cele mai prestigioase festivaluri de film din Europa, „Monștri.” nu este doar un film de festival, inaccesibil publicului larg.

„Fiind un film de dragoste, e intenționat să fie un film de public, cred că n-o să lase pe nimeni pe dinafară filmul ăsta”, a adăugat regizorul.

Irina Nistor nu a plecat fără să ne facă și câteva recomandări pentru vizita la cinematograf. Despre ce este vorba, aflați din materialul video de mai jos:

Lidia Buble și Răzvan Simion, emoții în fața altarului! Au devenit părinții spirituali ai unei fetițe: „De două zile rep... Inspirat de medicul cu opt clase, Dani Oțil vrea să își schimbe viața: „De luni, voi fi dentist! Apoi, voi fi...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x