Antena Căutare

10 sporturi cu sportivi de nota 10! Ilie Năstase, în genunchi în faţa Nadiei Comăneci

Nadia Elena Comăneci este o gimnastă româncă, prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Este câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur.

Nadia Elena Comăneci este o gimnastă româncă, prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Este câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur. Alături de Ilie Năstase, o legendă a tenisului, sportivii au inaugurat un nou spaţiu de joacă pentru copii.

În urmă cu 42 de ani, Nadia Comăneci obţinea prima notă de 10 din istoria gimnasticii mondiale: "Nu-mi vine să cred că am făcut aşa ceva la 14 ani. Toată lumea îmi spuneau că sunt prea mică, că nu am să reuşesc, dar eu ştiam că puteam. Trebuie să ai pasiune pentru ceea ce faci", a spus Nadia.

Ilie Năstase, legenda de la Rolland Garros şi bunul prieten al Nadiei Comăneci, i-a fost alături şi s-a distrat pe cinste cu cei mici. Mai mult, a fost provocat de gimnastă la nişte exerciţii la sol.

"De multe ori pe zi mă simt copil, dar n-am unde să mă joc", a glumit Năstase.

Confruntarea generațiilor! Dani Oțil, sfat ”părintesc” pentru cântăreața Deniz: "Pune mâna pe carte"... Dr Nandi, celebrul realizator al talk-show-ului "Ask Dr. Nandi": "Secretul unei vieţi sănătoase este simp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x