Antena Căutare

Cătălin Oprișan, față în față cu cea mai mare slăbiciune a sa: „Sunt ca Superman cu kryptonita. M-am sfârșit, așa, tot...”

Loboda este marea slăbiciune a lui Cătălin Oprișan! Parcă nici conexiunea la Internet nu îi mai funcționează atunci când este în preajma ei. „Sunt ca Superman cu kryptonita.”

Loboda este marea slăbiciune a lui Cătălin Oprișan! Parcă nici conexiunea la Internet nu îi mai funcționează atunci când este în preajma ei. „Sunt ca Superman cu kryptonita.”

Vlăduț ne-a propus pentru astăzi o ciorbă de lobodă, dar „varianta corectă”! „Cred că foarte multă lume greșește, adăugând alte legume ce nu au ce să caute în ciorbă, cum ar fi ardei gras sau rădăcinoase.”

Ramona pare nerăbdătoare să guste. Preparatul îi amintește „de tinerețe”: „Mama făcea ciorbă de lobodă. Era atât de bună...toate ingredientele erau crescute în propria grădină”

Nu toată lumea pare încântată. Cătălin Oprișan, ce s-a întâmplat?

„Am mâncat o singură dată în viață și nu-mi mai trebuie”, a zis Cătălin.

Din dorința de a-l ajuta să treacă peste „lobodafobie”, Ramona a adus o legătură sănătoasă de lobodă și s-a așezat lângă el.

„Sunt ca Superman cu kryptonita. Îmi pierd din puteri, că șade cu loboda lângă mine. M-am sfârșit, așa, tot...”

Dani Oțil avea aceeași problemă în toate relațiile sale: „Sper că ți-e mai bine cu aia decât cu mine!”... Smiley News. Asta fac băieții, mai nou, la sală? „Nu știu ce l-a supărat. Este prima oară când văd așa ceva...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x