Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Mituri despre imunitate. Care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le facem

Alexis Cochino, medic primar pediatru, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre miturile legate de imunitate.

„Partea adevărata a mitul este că răcim mai des în sezonul rece, partea neadevărată este că asta s-ar datora unui sistemului imunitar. De fapt această frecvență mai mare a răcelilor în sezonul rece se datorează creșterii virulenței unor microbi datorită temperaturilor scăzute și faptului că preferăm de multe ori se petrecem timpul în spații închise în sezonul rece și nu în parc.” , a explicat Alexis Cochino.

„Imunitatea copiilor este sufiecient de puternică, de fapt este mai puternică decât cea a unui adult. Doar că sistemul imun este mai puțin experimentat, nu știe încă să se apere de mulți dintre microbii din colectivitatea în care e copilul și atunci când se întâlnește cu acești microbi apar infecțiile. Asta nu înseamnă că sistemul imun e slab, el doar s-a întâlnit prima dată cu acest microb, învață să se apere, a doua oară va știi ce să facă.” , a explicat medicul în ceea ce privește imunitatea copiilor.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se folosește incorect mingea de ping pong. „Ia și dezumflă mingea după fieca... Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul Mike Zetter cântă melodia „Te voi iubi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x