Antena Căutare

Antena 1, 26 de ani. Monica Anghel, dezvăluiri despre experiența ”Te cunosc de undeva!”: ”M-a ajutat să-mi amintesc de Divertis!”

Monica Anghel, concurentă la ”Te cunosc de undeva!”, emisiune la care participă alături de Alex, fratele ei, a sărbătorit împlinirea a 26 de ani Antena 1 alături de matinalii de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Invitată în direct, în cadrul emisiunii de la Antena 1, artista a vorbit despre ce a însemnat experiența ”Te cunosc de undeva pentru ea!”

Antena 1, 26 de ani. Neatza cu Răzvan și Dani dă startul petrecerii. Dani Oțil: ”Dintre cei 26 de ani, 12 i-am mâncat noi!”

”Am terminat filmările, a fost o experiență inedită, chiar vorbeam cu Augusta, pentru că experiența asta m-a ajutat să-mi amintesc de Divertis. M-am bucurat foarte, foarte mult și faptul că am fost alături de Alex, fratele meu, a fost un plus. M-a ajutat să petrec timp cu el. Între noi e o diferență de 12 ani, dar a fost OK.”, a dezvăluit Monica Anghel.

Antena 1, 26 de ani. Andreea Gherasim, Rose Stan și Nadina Zissu, cum nu le-ai văzut niciodată la Observator. Au înghițit bezele moi și s-au distrat pe cinste: ”Nu vă puneți cu Moldova!”

Antena 1, 26 de ani. Andreea Gherasim, Rose Stan și Nadina Zissu, cum nu le-ai văzut niciodată la Observator. Au înghiți... Antena 1, 26 de ani. Romică Țociu și Cornel Palade, super provocare în direct, la TV! Cum au mimat cele mai cunoscute em...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x