Antena Căutare

Piesa cu care faci show la orice petrecere! Nikolas Papadopoulos și Romică Țociu cântă „Sunt vagabondul vieții mele”, în limba greacă

Spectacol de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, făcut de celebrii artiști Nikolas Papadopoulos și Romică Țociu!

Cei doi au lansat o versiune în limba greacă a piesei „Sunt vagabontul vieții mele”.

Artistul pare îndrăgostit de țara noastră și a mai tradus în limba greacă și piese precum „Dacă noi ne iubim” și „Unde dragoste nu e, nimic nu e”.

Grecul este un artist complex, capabil să cânte la opt instrumente muzicale, dar și din voce, fără întrerupere aproape zece ore, pe mai multe notalități! Spectacolele sale sunt fascinante și pline de energie și imaginație.

Cei doi au fost la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și au făcut un show de zile mari cu piesa lansată recent, dar și cu dezvăluirile despre proiectele lor muzicale!

Urmărește mai jos varianta în limba greacă a piesei „Sunt vagabontul vieții mele”, prezentată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani:

Românii nu se mai satură de spus lucruri trăsnite! Ce înseamnă „Brexit”? Pregătește-te să râzi cu lacrimi!... Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 3 feburarie 2020. Racii au nevoie de multă odihnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x