Antena Căutare

Loredana Groza ne-a făcut săptămâna mai bună. Mult mai bună! A venit cu un decolteu uriaș și a recunoscut fără rușine: ”Am avut relații de-o noapte!”

Loredana Groza și Călin Gruia trebuie să răspundă la întrebările de la provocarea "am/n-am" lansată de Răzvan Simion și Dani Oțil.

Artista Loredana Groza a fost agățată de o persoană de același sex. „În ziua de azi, totul este posibil. Azi nu s-a întâmplat, dar nimic nu e imposibil”.

Călin Gruia a jucat poker pe dezbrăcate și a văzut filme pentru adulți cu partenera, în timp ce Lorenda nu a încercat încă. „Dar niciodată nu e prea târziu” , a adăugat Loredana Groza.

Atât Loredana Groza, cât și Călin Gruia au avut relații de o noapte. „Sunt cele mai bune pentru că nu ai nicio obligație” , a explicat artista.

Artista a fost surprinsă de altcineva în timp ce întreținea relații intime și a uitat, de multe ori, numele persoanei cu care a ieșit la întâlnire și a mințit pentru a proteja aventurile altora.

Neatza cu Răzvan și Dani. Voltaj și Loredana Groza, super colaborare pentru piesa Dependența mea. „Este prima melodie îm... Premieră la Neatza cu Răzvan și Dani! Loredana Groza, mai sexy ca niciodată! Voltaj și frumoasa artistă cântă piesa Depe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x