Antena Căutare

Ramona Olaru, frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani, a venit supărată la emisiune și nu a rezistat să nu dezvăluie motivul.

Astfel, în cadrul unei discuții, Ramona Olaru a spus că are acasă un ”minunat”. Întrebată de ce o spune pe acest ton, ea nu s-a putut abține și a mărturisit ce o necăjește.

”Am ajuns aseară acasă și l-am întrebat dacă a dat de mâncare pisicilor și a zis că a dat o conservă. I-am spus da, dar n-ai desfăcut-o. Si a zis pai si ce, are totuși patru ani pisica.”, a povestit ea, spre amuzamentul colegilor.

Ramona Olaru trăiește o frumoasă de poveste de iubire cu nimeni altul decât Cuza de la ”Noaptea Târziu”.

”Avem o relație frumoasă. Nu știu sigur cine pe cine a fermecat, dar important este că acum suntem împreună. Pregătesc mai multe proiecte alături de colegii mei și m-am gândit să o implic și pe Ramona în proiectele mele. Viața noastră personală este doar a noastră și din această cauză o ținem doar pentru noi. Până acum veneam împreună cu colegii mei. Dar acum este al doilea eveniment monden la care venim împreună. Femeile știu mai bine, nu trebuie să le contrazici”, a declarat Cuza, în urmă cu câteva luni, după ce au făcut publică relația.

Alexandru Benchea, primul alpinist român nevăzător care a cucerit vârful Kilimanjaro, mărturisiri neașteptate: ”Vreau să... Ramona Olaru și Diana Stejereanu, apariții incendiare la primele ore ale dimineții. Cele două au încins atmosfera cu exe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x