Antena Căutare

Ramona Olaru și Cuza, iubitul ei, prima apariție „oficială” și primul test de sinceritate: „Pasiunea arde puternic în noi!”

Trupa „Noaptea Târziu” a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre parodiile lor de pe Youtube, și nu numai. Iată ce au răspuns aceștia la provocarea „Am / N-am”!

Ramona Olaru, emoții la prima apariție TV alături de iubitul ei, Cuza! Trupa „Noaptea Târziu” a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre parodiile lor de pe Youtube, și nu numai. Iată ce au răspuns aceștia la provocarea „Am / N-am”!

„Noaptea Târziu” a aniversat, în luna mai, cinci ani de la lansare. Cuza, Cucu și Emi dețin cel mai vizualizat canal de YouTube din zona de vlog din România, cu aproape 500 de milioane de vizualizări!

Băieții au reușit să strânga peste 1,7 milioane de abonați pe canalul oficial de YouTube. Majoritatea parodiilor sunt scrise de Cuza, el ocupându-se de partea de creație, Cucu este cel care montează videoclipurile, iar Emi se ocupă de producție.

„Pasiunea încă arde puternic în noi. Vrem să continuăm să facem parodii și content onlinecât de mult vom putea. Viața de youtuber e ca viaa de fotbalist: scurtă. Eu zic că mai avem mult până ieșim la pensie”, a explicat Cuza.

Împreună cu Ramona Olaru, băieții de la „Noaptea Târziu” au răspuns provocării „Am/N-am”

Răzvan Simion, în lacrimi, din cauza fiicei sale: „Am plâns în pumni. Nu mă simt încă pregătit...”... Xonia, adevărul despre operațiile estetice ce i-ar fi distrus chipul: „Eu am crezut că nu este nimic...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x