Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Moment incendiar la "Neatza"! Rochia prea scurtă a Elenei Ionescu, ex Mandinga, s-a ridicat și a lăsat la vedere tot. Video de infarct!

Elena Ionescu, apariție mai sexy ca niciodată în platoul Neatza cu Răzvan și Dani. Rochița mult prea strâmtă și scurtă purtată de artistă s-a ridicat când ea... s-a așezat pe canapea. Răzvan Simion și-a acoperit ochii, iar Dani, din platou, striga fără oprire: "Băă, nu mă pot uita în partea aia". 

Elena Ionescu, ipostază incendiară la "Neatza cu Răzvan și Dani

Captură video

Fosta solistă de la Mandinga a venit la matinal pentru a-și lansa cea mai nouă piesă, "Ce e dragostea?", asta după ce s-a reinventat pe plan muzical. Cântarea n-a fost nici ea lipsită de momente incendiare, datorate vestimentației sexy pe care Elena Ionescu a purtat-o. Vezi AICI momentul!

Bruneta pare să se fi reinventat și din punct de vedere vestimentar, căci a reușit să ofere o priveliște de la care nicun bărbat nu-și va putea dezlipi ochii prea ușor.

Atenție, imagini incendiare la "Neatza cu Răzvan și Dani"!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro