Antena Căutare

Simina este convinsă că fiica ei, Amalia, este un „superbebe”! „Cred că a simțit că ceva se întâmplă azi”

Emisiunea Neatza lansează o nouă ediție a concursului “Eu am un superbebe!”. Înscrie-te cu cel puțin o poză amuzantă/specială a bebelușului tău și intră în concursul nostru! Este posibil să primești și o invitație în platou!

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” lansează o nouă ediție a concursului “Eu am un superbebe!”. Înscrie-te cu cel puțin o poză amuzantă/specială a bebelușului tău și intră în concursul nostru! Este posibil să primești și o invitație în platou!

Amalia are 11 luni, este din Bistrița, iar mămica ei, Simina, este convinsă că are un superbebe! Chiar dacă ora normală de trezire este opt, se pare că Amalia a simțit că va fi o dimineață specială.

„Cred că a simțit că ceva se întâmplă azi, așa că la șapte avea ochii mari”, a povestit Simina.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a lansat o nouă ediție a concursului „Eu am un superbebe!”. Înscrie-te cu cel puțin o poză amuzantă/specială a bebelușului tău și intră în concursul nostru! Anul acesta copilul tău poate câștiga titlul “SUPERBEBELE DE LA NEATZA”! Înscrierile se pot face aici ---> https://a1.ro/neatza/superbebe/

Viteză și îndemânare, la Cupa Cheile Grădiștei. La finalul competiției, Dani Oțil a urcat pe podium! „La noi nu contează... Prea sexy pentru costumul de baie! Patricia Niculae, junioara de la Bikini Fitness, a arătat cu ce se laudă! „Ce să zic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x