Antena Căutare

NEATZA LA 10 ANI! Jeremy Ragsdale, câștigătorul "X Factor", alături de bunicul Brenciu, recital LIVE

Horia Brenciu şi Jeremy Ragsdale, câştigătorul ultimului sezon de la X Factor, au interpretat LIVE, la Neatza ,melodia - "It's A Man's Man's Man's World".

Horia Brenciu şi Jeremy Ragsdale, câştigătorul ultimului sezon de la X Factor, au interpretat LIVE, la Neatza ,melodia - "It's A Man's Man's Man's World".

După luni de căutări, de audiții și repetiții, cel de-al șaptelea sezon ”X Factor” a fost câștigat de americanul Jeremy Ragsdale. 100.000 de euro și o premieră. Acum, la zi de sărbătoare, artistul a venit să le cânte matinalilor. Doar o dată se împlinesc 10 ani de NEATZA!

Echipa Brenciu a reușit să cucerească, pentru a doua oară, marele premiu ”X Factor” după ce în 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2014 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar anul trecut Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbițchi.

NEATZA LA 10 ANI! Imagini de colecție cu JO, în urmă cu zece ani, în platoul de la Neatza: "Eu ca eu, dar Dani cum ... NEATZA LA 10 ANI! Imagini cu trupa Fly Project, în urmă cu zece ani. Răzvan și Dani, înlocuiți de artist: "Și-a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x