Antena Căutare

NEATZA LA 10 ANI! Nicole Cherry, la prima apariţie în platoul Neatza. De la copilul teribil al matinalilor, la o adevărată domnișoară... păzită bine: "La 82 de ani, va veni tot cu tata"

Imagini de colecţie cu Nicole Cherry în urmă cu zece ani în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Este o domnişoară adevărată, care a reuşit să îşi facă un nume în industria muzicală. Dar unde credeţi că a avut loc lansarea domnişoarei? Chiar în platoul de la Neatza.

La 10 ani de Neatza, Cireșica este o adevărată domnişoară, colaborează cu artişti internaţionali şi este sprijinită, în continuare, de familie. Tatăl îi este şi şofer şi bodyguard şi părinte. Ce ar putea să îşi dorească mai mult?

"Aveţi vreo probleama cu tata? Este super-super-uau! Ce bine e cu tata! Doamne! Şofer personal, bodyguard, manager", recunoaşte Nicole Cherry, după înţepăturile lui Dani.

NEATZA LA 10 ANI! Flavia şi-a hipnotizat colegii cu un dans fierbinte: "Șoc și groază! Ziarele să scrie: Flavia sfi... NEATZA LA 10 ANI! Imagini de colecție cu JO, în urmă cu zece ani, în platoul de la Neatza: "Eu ca eu, dar Dani cum ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x