Antena Căutare

Noi reguli de construcție pentru clădiri: baia va trebui să devină cea mai călduroasă încăpere

Teodora Cimpoi, consultant EM360 pentru România Eficientă, noile standarde de construcție pentru clădiri, care se referă la temperatură, confort și calitatea aerului.

Specialista ne spune că cea mai caldă încăpere dintr-o casă ar trebui să fie baia, 22 de grade Celsius!

Comisia Europeană a început să pună mare accent pe clădiri pentru că ele nu sunt doar un sapțiu care trebuie să arate frumos, ele trebuie să asigure calitatea vieții și sănătatea noastră.

Pentru camera de zi este recoamndată temperatrura de 20 de grade Celsius și în dormitor se poate reduce până la 18 grade Celsius. Acestea sunt temperaturile ideale care ne asigură cel mai bun confort. Acestea sunt adaptate la codițiile climatice din România, standarde elaborate în cadrul proiectului România eficientă care este cel mai amplu program privat pentru eficiență energetică.

Temperatura de la birou ar trebuie setată la 20 de grade Celsius pentru un confort maxim.

Dani Oțil, probleme în dormitor cu iubita: "Eu muream de cald, ea de frig. Am crezut că sunt în pat cu o sarma!&quo... Cum să postești în mod corect ca să nu îți afectezi organismul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x