Antena Căutare

Nu se iubesc ei cei mai mult?! Flavia, luată la ochi de dimineață! Dani: ”Ce-i asta? Să te tragi de rochiță și să nu fii la grădiniță, spune multe”

Flavia și Puberu fac salutul celor care ”se bucură nejustificat”, după cum spune Răzvan. ”Ce-i asta? Să faci așa, să te tragi de rochiță și să nu fii la grădiniță... spune multe”, se întreabă Dani, cârcotașul.

Nici n-a început bine emisiunea, dis-de-dimineață, că Flavia și Puberu fac salutul celor care ”se bucură nejustificat”, după cum spune Răzvan. Păi nu știe el?

Dar stați așa, că intră și Dănuțul pe felie. ”Ce-i asta? Să faci așa, să te tragi de rochiță și să nu fii la grădiniță... spune multe”, se întreabă Dani, cârcotașul.

Subiectul cârcotelii e Flavia, desigur, care are un moment de alint de la prima oră a dimineții. Nu-i așa că-i adorabilă?!

Compact B cântă cu Leo Iorga și Aurel Tămaș ,,Transilvania”. Lecția de rock românesc s-a predat la Neatza... Râzi cu lacrimi! Flavia, cu ochii pe cer, încă de la prima oră! Are un ”Soare”, doar al ei!? ”Ăsta e cumva pilot? Înaint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x