Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

„Am luat SULE de hârtie! Ce e aia drojdie?”. O blondă fatală aproape i-a UCIS pe Dani Oțil, Răzvan Simion și Ramona Olaru, în direct! Au fost cât pe ce să se sufoce de râs! VIDEO

Dani Oțil, Răzvan Simion și Ramona Olaru, cât pe ce să moară de râs, în direct, în ediția de joi a celui mai iubit matinal. Un interviu cu blonda Maria Andria, din Cipru, le-a pus capac.

Răzvan Simion a dat dovadă de stoicism în timp ce a condus interviul, dar până la un moment dat, când a devenit peste puterile omenești să oprească râsul.

Redăm câteva fragmente din interviu:

„- Unde ești, Maria?

Sunt la mine acasă, cu ursulețul meu (câinele, n.r.).

Dar geografic, în ce loc ești?

Aaa?

Unde în lumea asta te-am prins cu telefonul?

La mine acasă!

Ce vreau să zic – În România, în Cipru, în Grecia, pe unde umbli tu, unde anume în lumea asta largă te-am prins?

Păi ți-am zis, la mine în Cipru!

A, tu ești în Cipru acum!

Nu se vede?

Ba se vede, după oglindă. Uite o oglindă cipriotă!

Nu, după cățel trebuia să vă dați seama!”

„- Cu cine te-ai carantinat?

- Nu cu un băiat, nici cu o fată! Îl am pe fratele meu! M-am dus cu el ieri, am cumpărat multe lucruri – mâncare, chestii, sule de hârtie…”

„- La noi nu se găsește drojdie.

- Ce sunt astea?”

„- Reziști fără dragoste atât de mult timp?

- Adică fără sex? Nu e timp de iubire acum, să-ți zic de ce. Suntem în carantină! Nu se poate frichi frichi, nici pupi pupi, nici nimic!”

Urmăriți întregul interviu în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro