Căutare Live

O catapultă cu frișcă, direct în față! Reacția lui Dani Oțil, chiar în timpul emisiunii Neatza

De când cu epidemia de coronavirus din România, simpaticii matinali de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ne distrează pe cinste cu Jocurile Olimpice de Carantină!

În fiecare zi, Răzvan Simion, Dani Oțil și Ramona Olaru organizează tot felul de jocuri amuzante pentru a ne distra și pentru a ne face statul acasă sau la serviciu mult mai plăcut!

JOCURILE OLIMPICE DE CARANTINĂ LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Diminețile sunt mult mai frumoase atunci când începi ziua cu zâmbetul pe buze, așa că și de data aceasta simpaticii matinali de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ne-au surprins cu un alt joc pe care îl poți încerca și tu acasă!

CITEȘTE ȘI: Imagini darnice pentru bărbați! Forme apetisante și mișcări lascive, la Neatza! Fetele de la Happy Dance au făcut show

Ramona Olaru și Dani Oțil s-au așezat pe scaun, având o catapultă de frișcă în față.

O catapultă cu frișcă, direct în față! Reacția lui Dani Oțil, chiar în timpul emisiunii NeatzaDani Oțil, în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani

Regulile sunt simple: telefonul sună, Răzvan Simion rotește ruleta, adresează o întrebare și telespectatorul trebuie să dea un răspuns (de preferat, unul corect).

În funcție de rezultat, cei doi matinali își încearcă norocul la rotița de la catapultă, riscând la fiecare mișcare să primească o doză generoasă de frișcă în față!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi ce a urmat!

Ministerul Educației s-a răzgândit! Decizie de ultimă oră, înainte de BAC și Evaluare Națională! „Am anulat procedura”... „La birou” e piesa perfectă pentru băieții răi! Uddi și Mihai Nae, show de zile mari la Neatza...
Ultimele știri