Antena Căutare

Ovidiu Popa, candidat la „Cel mai sexy tătic!", este „gravid”, la 32 de ani! Are una dintre activitățile pe care le detestă cel mai mult soțiile! „S-a obișnuit”

Ovidiu Popa, candidat la „Cel mai sexy tătic!", este „gravid”, la 32 de ani. El are una dintre activitățile pe care le detestă cel mai mult soțiile, în general.

Ovidiu Popa, candidat la „Cel mai sexy tătic!", este „gravid”, la 32 de ani! Are una dintre activitățile pe care le detestă cel mai mult soțiile! „S-a obișnuit”
Ovidiu Popa.

Tânărul, din Hunedoara, este instructor de fitness și urmează să devină tată de fetiță, peste trei luni.

„99% dintre clienetele mele sunt mămici. Acum nu mai are ce să spună soția. La început a avut ceva de spus, dar s-a obișnuit”, a spus el.

Ovidiu Popa a recunoscut că, totuși, mai duce un război cu soția lui – cel pentru numele fetiței lor.

„Eu sper din tot sufletul că o va chema Sofia”, a spus el.

Emisiunea Neatza lansează prima ediție a concursului „Cel mai sexy tătic”. Vino cu farmecul tău în cel mai iubit matinal și, dacă poți convinge telespectatoarele, ai șansa să câștigi titlul „CEL MAI SEXY TĂTIC”!

Bella Santiago, apariție fierbinte la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A lansat videoclipul melodiei „S.O.S.”, în care apare ... ”Neatza cu Răzvan și Dani”, desemnată cea mai bună emisiune de divertisment pe zi. Răzvan Simion: ”Mulțumim celorlalte t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x