Antena Căutare

(P) Fashion House Pallady, locul unde găsești reduceri în toată perioada anului, nu doar de Black Friday

Diana Munteanu de la Neatza cu Răzvan și Dani a mers din nou la Fashion House Outlet Centre Pallady, unde sunt tot timpul reduceri, nu doar de Black Friday. Iată ce cumpărături a făcut de această dată.

(P) Fashion House Pallady, locul unde găsești reduceri în toată perioada anului, nu doar de Black Friday Galerie
(P) Fashion House Pallady, locul unde găsești reduceri în toată perioada anului, nu doar de Black Friday | Antena 1

Știi că urmează o altă sesiune de shopping intens atunci când ai un zâmbet mare pe chip, odată ce cobori din mașină, așa cum a avut și Diana Munteanu.

„Astăzi vreau să vă vorbesc despre ce înseamnă shopping într-un centru comercial outlet. M-am trezit cu un așa dor de ducă... Mai, mai să ajung la mare, dar ce să vezi că în drum spre mare se află Fashion House Pallady”, a spus aceasta.

Fashion House Pallady este foarte aproape de București, la doar 15 kilometri distanță, pe drumul către mare, așa că puteți să spuneți că simțiți că faceți și puțină plimbare, pe lângă cumpărăturile necesare pentru voi sau cei dragi. La Fashion House Pallady găsiți reduceri pe tot parcursul anului, la toate brandurile premium, chiar și de 80%.

Dianei Munteanu i-au „surâs” câteva perechi de pantofi și a plecat de acolo cu câteva pungi de cumpărături pline. Plus o cafea delicioasă, desigur.

„Chiar dacă nu este vacanță, îmi pot permite și eu un city-break de shopping adevărat, la câteva minute distanță de București. Dragii mei, concluzia este una singură: poți să te îmbraci frumos fără să cheltuiești o avere”, a mai spus Diana Munteanu.

Fashion House Pallady, al doilea centru outlet din România, locul perfect pentru city break de shopping

Fashion House Outlet Centre Pallady are întocmai atmosfera nonconformistă a unui mic oraș vechi. Toate clădirile lui sunt structurate arhitectural precum cele istorice, din perioada Belle Époque a Bucureștilor, iar străzile curate, cu felinare și băncuțe cu mânere din fier forjat, redau exact liniștea și senzația că îți vei petrece o zi relaxantă acolo.

Outlet Pallady reprezintă unul dintre locurile ideale pentru shopping, unde poți găsi cele mai cunoscute branduri premium, precum Marc O’Polo, Lee Cooper, U.S. Polo Assn. sau United Colors of Benetton, cu discount-uri substanțiale.

Rețeta zilei la Super Neatza, 11 noiembrie 2021, preparată de Vladuț: Pizza cu ciuperci și pizzette cu vinete... Pizzette din vinete, gătite de Vlăduț cu cele mai bune bune ingrediente în bucătăria Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x