Antena Căutare

”Neatza cu Răzvan și Dani”, desemnată cea mai bună emisiune de divertisment pe zi. Răzvan Simion: ”Mulțumim celorlalte televiziuni pentru concurență, ar fi fost păcat să alergăm singuri!”

Au trecut 12 ani de când au urcat prima oară pe scena Premiilor TV Mania, iar acum matinalii Răzvan Simion și Dani Oțil s-au bucurat din nou de succes. 

”Neatza cu Răzvan și Dani”, desemnată cea mai bună emisiune de divertisment pe zi. Răzvan Simion: ”Mulțumim celorlalte televiziuni pentru concurență, ar fi fost păcat să alergăm singuri!” Galerie
”Neatza cu Răzvan și Dani”, desemnată cea mai bună emisiune de divertisment pe zi

O nouă ediție a Premiilor TV Mania a însemnat, fără doar și poate, un nou succes pentru matinali. Aceștia au primit trofeul pentru ”cea mai bună emisiune de divertisment pe zi”, acesta fiind al șaselea premiu.

”Noi suntem funny pe bani, dimineața. Ne vedem la anul.”, a spus Dani Oțil.

”Vă mulțumim foarte mult, mulțumim cititorilor TV Mania, mulțumim Antena 1 pentru încredere, mulțumim celorlalte televiziuni pentru concurență, ar fi fost păcat să alergăm singuri. În fiecare an e și mai greu, în fiecare an ne mai dau o oră de emisiune. E o bucurie.”, a spus Răzvan Simion.

”Chefi la cuțite”, ”Asia Express” și ”Te cunosc de undeva” au fost, de asemenea, emisiuni premiate de TV Mania la categoriile cel mai bun show culinar, cel mai bun show de divertisment și cel mai bun reality show.

Ovidiu Popa, candidat la „Cel mai sexy tătic!", este „gravid”, la 32 de ani! Are una dintre activitățile pe care le... Sandra Stoicescu, despre campania "Ajut eu", de la Antena 1: "Avem în ADN-ul nostru să ajutăm, să schimbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x