Antena Căutare

Prestație fantastică a fetelor la Fed Cup! Simona Halep a jucat două meciuri într-o zi! Cine s-a calificat în finala Fed Cup

Chiar dacă nu s-au calificat în ultimul act la Fed Cup, fetele au avut o prestație incredibilă. Simona Halep a jucat două meciuri într-o zi.

Chiar dacă echipa de tenis a României pierde meciul decisiv din finală, tenismenele noastre au avut o prestație incredibilă la Fed Cup! Cum au decurs meciurile și cine s-a calificat în cea mai importantă competiție din tenisul feminin mondial

Chiar dacă nu s-au calificat în ultimul act la Fed Cup, fetele au avut o prestație incredibilă. Simona Halep a jucat două meciuri într-o zi.

Simona Halep a dat starutul confruntării cu Franța! Numărul 2 mondial s-a impus fără emoții în fața forței Kristinei Mladenovic în doar două seturi. Din păcate, Mihaela Buzărnescu a pierdut meciul 2 al zilei de sâmbătă cu Caroline Garcia.

Duelul are a deschis ziua a doua a semifinalei Franța-România a fost fabulos!
Simona Halep a câștigat cu Caroline Garcia în 3 ore cu multe momente de tenis spectacol.
În acest context, România conducea astfel Franțacu 2 la 1 și era la o victorie de finala Fed Cup.
Din păcate, în meciul următor, Irina Begu a pierdut cu Pauline Parmienter și s-a și accidentat în setul decisiv, scorul fiind de de 2-2, așa că finalista se decidea în meciul de dublu.

Simona Halep a intrat din nou în scenă! Trecuseră aproximativ 3 ore de la ultima ei confruntare, dar cu toate acestea a luptat alături de Monica Niculescu, iar primul set ne-a dat speranțe mari, că noi vom fi cei care se vor duela cu Australia, prima finalistă decisă la Cupa Federației.

După o confruntare dură și un joc generos al româncelor noastre, Australia este prima finalista a Fed Cup.

Felicitări, tuturor!

Nicu Covaci, despre cele mai grele momente din viață: „Le-am spus că nu mai vreau să fiu român, dacă se mai poartă așa c... Cum va fi vremea înainte de Paște. Avertizarea meteorologilor: "Vor fi ploi în toată țara"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x