Antena Căutare

Prognoza meteo 10 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza meteo 9 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

meteo
Prognoza meteo 10 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Chiar dacă vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, va rămâne totuși în general închisă și, mai mult, de ieri de la ora 17.00 s-a instalat un cod galben de ninsori abundente, strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului și viscol în Carpații Meridionali și de Curbură, dar și ploi însemnate cantitativ în sudul Banatului, nordul Munteniei și al Olteniei și sud-estul Moldovei.

Acest cod va fi valabil până mâine la ora 15.00. la munte se va depune și polei, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 15 grade și cele minime între 1 și 10 grade.

Prognoza meteo pentru joi, 10 decembrie 2020

În Maramureș, meteorologii anunță ploi și o maximă ce va ajunge până la 10 grade. Ploi pe arii extinse vom avea și în Crișana. Valorile termice de astăzi vor uca până la 9 grade Celsius.

Ploile vor pune stăpânire astăzi și pe Banat. Aici vor fi unele intensificări ale vântului, iar temperaturile vor atinge o maximă de 10 grade.

În Oltenia vom avea astăzi toată gama de precipitații. Dacă în sud vor fi ploi, în nord vor predomina precipitațiile mixte, iar în zonele montane va ninge. Maximele termice se vor încadra în general între 6 și 9 grade.

În Transilvania, cerul va fi acoperit de nori, va ploua în cea mai mare parte a regiunii, iar la munte sunt așteptate ninsori și intensificări ale vântului. Temperaturile de astăzi vor atinge 3 grade în Miercurea Ciuc și până la 10 grade în Deva.

Locuitorii din Moldova vor avea o zi cu precipitații și temperaturi mici în cea mai mare parte a regiunii. În jumătatea de nord se așteaptă lapoviță și ninsoare, în timp ce în sud vor predomina ploile. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 10 grade.

Dobrogenii vor avea parte de o zi ploioasă, dar caldă. Se vor înregistra astăzi între 13 și 15 grade. În Muntenia ploile vor pune stăpânire pe cea mai mare parte a regiunii. În nord vor fi precipitații mixte, vântul va sufla cu putere, iar în zonele montane înalte va ninge viscolit.

În cee ace privește valorile termice, maximele vor urca astăzi până la 12 grade. În capitală, atât astăzi cât și în zilele următoare vom avea ploi. Astăzi vom înregistra 10 grade, mâine maxima nu va depăși 11 grade, iar sâmbătă la prânz se anunță undeva la 10 – 11 grade.

Horoscopul zilei 10 decembrie 2020. Gemenii pot avea probleme în dragoste... Secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x