Antena Căutare

Prognoza Meteo, 10 martie 2020 - Vreme mohorâtă cu ploi în regiunile din sudul țării

A doua zi a săptămânii aduce în regiunile din jumătatea de sud a țării înnorări și va ploua pe arii extinse, în averse. În restul țării ploile vor fi izolate, iar în Carpații Meridionali a altitudini mari vor fi mixte.

În nord-vestul țării vremea va fi mohorâtă, iar șansele de ploaie vor fi reduse. În ceea ce privește temepratruile, sunt așteptate 12 grade în Baia Mare și 13 grade în Satul Mare.

În Crișana va mai ploua doar în partea de sud a teritoriului și nu este exclus să vedem și soarele astăzi. Maximele termice se vor încadra între 12 grade în Arad și 13 grade în Oradea.

În Banat va continua să plouă și astăzi, ar nu foarte însemnat cantitativ, iar soarele se va arăta și el, timid, în nordul terotoriului. Maxima zilei va ajunge la aproape 12 grade în Timișoara și Reșița.

În Oltenia cerul va fi acoperit de nori, iar precipitațiile vor fi însemnate cantitativ. Cu toate acestea temperaturile vor urca până la 11 grade în Drobeta Turnu Severin și 16 grade în Râmnicu Vâlcea.

În Transilvania se pare că vom scăpa de ploi, iar soarele va fi destul de zgârcit. Temperaturile ating valori de până la opt grade în Miercurea Ciuc și 13 grade în Deva și în Sibiu.

În Moldova vremea va fi variată cu ploi în partea de sud și saore în partea de nord a teritoriului. Remperaturile maxime de azi vor fi cuprinse între 11 grade în Suceava și 15 grade în Focșani și Galați.

În Dobrogea vom avea ploi, instabiliattea atmosferică și vânt moderat. Maximele vor fi cuprinse între 13 grade în Constanța și 16 grade în Tulcea.

În Muntenia avem o zi cu ploi în majoritatea teritoriului, dar pe lângă ploi vor apărea și descărcări electrice. Temepraturile maxime sunt cuprinse între 15 grade în Piteși, Giurgiu, București, Călărași, Slobozia, Brăila și 16 grade în Târgoviște.

Se închid şcolile şi grădiniţele din toaţă ţara! Cum vor recupera elevii materia... Lidia Buble, apariție de milioane la Neatza! "Mi-am pus cod la telefon de vreo lună de zile!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x